MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, "İstiklal Harbi sürecinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devleti yenemeyen Avrupalılar maalesef bu iktidarla emellerini gerçekleştirmeye başladı." dedi.

Bafra Osmanoğlu Simit Sarayı'nda düzenlenen programa MHP Bafra İlçe Yönetimi, Türk Eğitim-Sen Başkanı İbrahim Akekmekçi, TÜRKAV Başkanı Gıyas Varol ve basın mensupları katıldı. Burada konuşan MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, 24 Ocak 2015 tarihli kongrede Bafra MHP ilçe yönetimine delegemizin teveccühü ile seçildiğini hatırlattı. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimin Türkiye’nin kaderini ilgilendiren bir genel seçim olduğunu dile getiren Acar, "Bizler kurtuluş harbinin, bağımsızlığın sembolü olan Atatürkümüzün şehri Samsun'da yaşamaktayız. Tek devlet, tek millet, tek bayrak kavramı Atatürk'ümüzle özdeşleşmiştir. Gelinen süreçlere baktığımız zaman mevcut iktidarın sadece sözde tek devlet tek millet tek bayrak söylemini kendi iktidar ve saltanatı için yürüttüğünü görmekteyiz." dedi.

12-13 yıllık AKP iktidarı sürecinde milletin artık eyaletlere bölünür, farklı lisanlarda konuşur, milli ve manevi değerler noktasında köklerini bırakıp gelecek ile ilgili millet bilincinden kopuk bir duruma geldiğini öne süren Acar, şöyle konuştu: "Bunu şüphesiz bu duruma gelen 13 yıllık AKP iktidarı sözde kendi iktidar ve saltanatı için iktidarda kalmak için, uluslararası güçlerin her şeyine boyun eğmektedir. Yani İstiklal Harbi sürecinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devleti yenemeyen Avrupalılar maalesef bu iktidarla emellerini gerçekleştirmeye başladı.'' Acar, seferberlik ruhu ile 2015 seçimlerine hazırlanmak gerektiğini kaydetti.