Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu ve adı Gvelecek Partisi olarak açıklanan partide Kahramanmaraşlı bir isim olacak mı? Kulislerden alınan bilgilere göre Gelecek partisi'nde Kahramanmaraşlı bir isim de yer alıyor. Bunun dışında çok sayıda kişinin Gelecek Partisi içinde yer almak için, Ahmet Davutoğlu'nun kurmaylarıyla görüştüğü öğrenildi.

Ahmet Davutoğlu'nun partisinde yer almak isteyenler arasında Ak parti'de çok önemli görevlerde yer almış isimler de var. Ahmet davutoğlu'nun kurmaylarıyla Ankara'da ve Kahramanmaraş'ta görüşen, Ak Partili pek çok isim Gelecek Partisi'ne geçmeye hazırlanıyor.

Yarın açıklanacak Gelecek Partisi kurucular kurulu listesinde ise Kahramanmaraşlı bir bayanı yer alacağı öğrenildi. Yine Ak Parti'de İl ve İlçe teşkilatlarında görev yapan pek çok ismin önümüzdeki haftalarda yeni parti içinde yer alacağı bilgisi edinildi.

GELECEK PARTİSİ KURUCULAR KURULU'DA YER ALAN KAHRAMANMARAŞLI İSİMLER İÇİN TIKLA

Bu arada pek çok ismin de 27 Aralık'ta kurulacak olan Ali Babacan'ın partisine geçme hazırlığı içinde olduğu bilgisi geldi. Yarından başlayarak ay sonuna kadar çok ciddi gelişmeler yaşanması bekleniyor. Tüm bu gelişmeler Haber46 sayfasında yer alacak.