AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin'e başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgeye barış ve huzur getirecek." dedi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığına atanan İsmail Safi, ilçe binasında tebrikleri kabul etti.

AK Parti'de görev yapmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşlığı yapmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Safi, "AK Parti Genel Merkezimiz, üç kişiyi genel merkeze davet etti. Bu üç arkadaşımızla görüşülerek AK Parti İlçe Başkanlığı görevi bize tevdi edildi. Bu görevi bana layık herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Safi, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı da değerlendirerek, şunları söyledi:

"Türk Silahlı Kuvvetlerince tarafından, hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatıldı. Türk milletinin her zaman olduğu gibi bu zorlu günlerde yine el ele, omuz omuza vereceğine yürekten inanıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye bütün bu oyunları bozarak 2023'e doğru koşuyor."