Kongrede Sayın Tayfun ARŞINKOL güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Mamak Belediye Başkanı Sayın Murat KÖSE’de sosyal medya hesabından İlçe Başkanlığına seçilen ARŞINKOL için tebrik mesajı yayınladı.

Kongrede güven tazeleyen Sayın Tayfun ARŞINKOL :

“AK Gençlik bir vefa hareketidir. AK Gençlik bir kardeşlik hareketidir.

Bu vesileyle 14 Ağustos 2001’den bugüne bu harekette görev almış kurucu üyelerimizden ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, ilçe gençlik kolları yöneticilerimize, mahallelerimizde bizim sancaktarlığımızı yapmış her bir mahalle başkanımıza, seçim günleri sandıklarımıza sahip çıkmış her bir genç sandık müşahidimize kadar bütün yol arkadaşlarımızı buradan selamlıyorum.

Bugün bizler burada sadece kongremizi yapmak için toplanmadık. Bugün bizler burada cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetini yukarıya taşımak için, bugün bizler burada sizi "Allaha şikayet edeceğim diyen o masum evladımızın gözyaşını unutturmamak" için , bugün bizler burada masumların sesi geleceğin umudu olmak için toplandık.

AK Parti’de eski AK Partili, Yeni AK Partili ayırımı yoktur.

Bayrak değişimi vardır, hizmet yarışı vardır.

Dolayısıyla önceki dönemlerde görev almış arkadaşlarımızla yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımız el ele, omuz omuza devam edeceğiz. Çünkü vakit safları her zamankinden daha da sıkı tutma vaktidir. Vakit Sayın Cumhurbaşkanımıza daha çok destek olma, onun yanında ve liderliğinde çalışma, mücadele etme ve onu yalnız bırakmadan millete hizmet etme zamanıdır. Gün durma günü değil devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşıma günüdür. Elbette bu bayrak yarışını yaparken siyasette AK Partimiz için en önemli gerçek olan ahd-e vefaya unutmadan yapacağız. Şahsımıza güvenle teslim edilen makam ve mevkilerin bizlere ganimet değil milletin emaneti olduğunu kendimize şiar edindik, edinmeye devam edeceğiz.

AK Parti Gençlik Kolları diğer gençlik örgütleri gibi günlük hayatta ve sosyal mecralarda halkı kaosa, kin ve nefrete sürüklemekten ziyade din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin kardeşlik hukuku içerisinde ülkemizin refahı için çalışmaya gayret göstermiştir.

İşte bundandır ki ,AK Parti Gençlik Kolları sıradan bir hareket değildir. AK Gençlik bir evde dua , bir çocukta tebessüm, bir garibanda cesaret ve bir gencimizde ailedir.”

Bizler göreve gelişimizden itibaren bu bilinçle ; 2000 i aşkın üyeyi aramıza kazandırmış, 400 muhtaç aileye yardım ulaştırmış, 3 okul kütüphanesinde katkıda bulunmuş, 103 makul mahallemizde mahalle teşkilatı kurmuş, 1100 hane ziyareti gerçekleştirmiş, 60 şehit ve gazi ailemize ziyarette bulunmuş, 762 esnaf ziyareti yapmış ve burada sayamayacağım kadar bir çok projeye imza atmış bu aziz teşkilata abilik, kardeşlik yapmaktan, aynı istikamet üzere yol yürümekten onur, gurur ve şeref duyuyorum.

Sevgili Yol Arkadaşlarım, Kıymetli Büyüklerim;

Gönül gönüle değince, omuz omuza verince, Hakka doğru dönünce bize yol dayanmadı , dayanmayacak inşallah…

Allah'ın izniyle çalışmalarımıza durmadan üstüne koyarak Sn. Cumhurbaşkanımız , Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Çankayamızı 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize ulaştırabilmek için burada herkesin huzurunda çalışacağımıza söz veriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Çankaya Gençlik Kolları 6.Olağan kongremizin Çankayamıza ,Ankaramıza ve Türkiyemize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize kongremize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. “Dedi

İŞTE ÇANKAYANIN YENİ YÖNETİMİ

Tayfun ARŞINKOL – İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

ASİL YÖNETİM LİSTESİ

AYÇA NUR SALTAN

AYSUN KARTLI

BATUHAN AYAN

FIRAT BUĞRA DAŞTAN

BUSENUR ÇAVUŞER

EMİNE İLKNUR TOMBUL

ENES BORAN

ERAY ÜLKER

FATİH DOĞAN

HAKAN SARIŞIK

HARUN DEMİR

İBRAHİM BATUHAN CİHANGİROĞLU

MEHMET İSHAK KELEŞ

KEMAL KÖSEOĞLU

MACİT BARIN BASA

MEHMET SARIKAYA

MURAT CEYLAN

NİHAT GÜMÜŞ

OKTAY METE ÖZDEMİR

ÖMER FARUK BAYIK

ÖMER OSMAN BURAN

PELİN KABADAYIOĞULLARI

HASRET KÜRBÜZ

SEDA KAYHAN

SİNAN SOLMAZ

SİNEM AĞCA

ŞEVVAL KARABULUT

VEYSEL ALPEREN KESKİN

ZEYNEP AÇIKGÖZ

YEDEK YÖNETİM LİSTESİ

ERHAN EVİN

ŞEYMA BOLAT

DELAL DİNÇ

EMRAH KARAÇAR

UFUK BOZAN

TUĞBA HİLAL DURMAZ

BETÜL ÖNDEROĞLU

TUĞÇE BAĞCI

KAAN TUNALI

GÜLŞAH SOYTÜRK

RÜVEYDA ÖZEN

SELİM ATAOĞULLARI

BATUHAN YILDIRIM

EMRE DALAY

ÖMER FARUK GÖYCE