Ünal, gezide taleplerini dinlediği esnaf ve vatandaşlara, "Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla artık her yer de Kahramanmaraş oldu" dedi.

Büyükşehir statüsüyle merke ve ilçe ayrımının da kalmadığını belirten Ünal, Elbistan Belediyesi'sinin işinin de biraz daha artacağını, bütün köylerin Elbistan'ın mahallesi haline geldiğini kaydetti.

Büyükşehir kanunuyla birlikte önümüzdeki seçimin Kahramanmaraş'ta yeni bir hayat, yeni bir dönem ve yeni bir düzen başlatacağını kaydeden Ünal, şöye konuştu: "Bizlerde elimizden geldiğince sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. 2005 yılından 2013 yılına kadar Kahramanmaraş genelinde özel sektör ve kamu yatırımlarının toplamı 10,5 milyar olmuştur. 10 yıl önce Türkiye'nin 500 milyon TL bulmak için dünyada kapı kapı gezdiğini düşünürseniz, bugün sadece Kahramanmaraş'a 8 yılda sadece 10,5 milyar yatırım yapılması Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin en önemli göstergesidir" dedi.

Esnaf ziyaretlerine, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, belde belediye başkanları ve parti yönetimi katıldı.