AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, CHP İl Başkanı Bedri Serter’i makamında ziyaret etti. Delican, Serter'e çiçek ve çikolata ikram ederken genel seçimden önce siyasette hoşgörü ve dostluk dilini hakim kılmak istediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Delican, üç ay önce göreve getirilen CHP İl Başkanı Serter’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Delican, “Türk siyasi tarihinde ciddi hizmetler vermiş olan siyasi partilerin temsilcileriyiz. İzmir’e katkı koyma çabası olan insanlarız. Kentlerimizde huzurlu, mutlu bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Siyasetin dili sertleşebiliyor, bu doğaldır ama dostluklar baki kalmalı. Her zaman el sıkabileceğimiz bir durumda olmalıyız. Hoşgörü ve kardeşlik ortamına uygun bir seçim olacak. CHP ön seçim yaptı, bizler de temayül yoklaması yaptık.” dedi.

Serter de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasi arenada rakip olan partiler arasında ufak tefek atışmalar olur. Bülent Delican, iş dünyasında beyefendiliğiyle tanınan biri. CHP olarak İzmir sanayisi gelişsin istiyoruz. İktidarı bu sefer biz devralalım, 8 Haziran'dan sonra İzmir’in eksikliklerini biz yapalım istiyoruz. Önemli olan, halka hizmet edebilmek. 80 ilde olmayan kadar özgür bir kentte yaşamanın onuru içindeyiz. Elbirliğiyle bu kenti kalkındırmak için mücadele edeceğiz. Ziyaretiniz gecikmiş değil, onurlu bir ziyaret." diye konuştu.