AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı, Fırat Görgel mi oluyor?
Siyasetin en beyefendi kişiliklerinden olan muhalefet partilerinin bile saygı duyduğu Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı mı oluyor?
SİYASET
24.01.2020, 12:27

AK Partili gençlerin ağabeyi konumunda olan Fırat Görgel isminin İl Başkanlığı için geçmesi, siyasi kulisleri hareketlendirdi.
Mevcut il başkanı Debgici’nin Ana Yönetimi dahil, tüm partililer başkanlık koltuğunda Fırat Görgel’i görmek istediğini açık bir şekilde Haber46’ya belirtti.
Kulislerden gelen bilgiye göre, Kahramanmaraş’ta etkisini ve gücünü kaybeden İl Başkanlığını toparlayacak tek ismin, Fırat Görgel olacağı görünüyor.
Ayrıca Fırat Görgel’in Onikişubat Belediye Başkanlığına aday gösterilmemesinin ardından partiye küsen, onlarca partili yeniden Görgel ile yola çıkabileceklerini belirtti.
8°
parçalı bulutlu

2020 yılının En Başarılı Milletvekili kim?
Namaz Vakti
03 Mart 2021
İmsak | 05:34 | ||
Güneş | 06:54 | ||
Öğle | 12:49 | ||
İkindi | 16:02 | ||
Akşam | 18:34 | ||
Yatsı | 19:49 |
Çok Yakışır...