AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, ilçe gezisi kapsamında İlçe Kaymakamı Hakan Ezgi'yi ziyaret etti. Ardından, yapımı devam eden Hükümet konağının temel inşaatını, sonrasında ise yapımında sona gelinen İmalı deresi yaşam alanı projesinin yanı sıra, şelale, yürüyüş ve bisiklet yolunu gezerek, çalışmalar hakkında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'tan bilgiler aldı.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak; “Şuanda farklı bir Türkoğlu ile karşı karşıyayız. Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a teşekkür ediyoruz.

Şuanda gördüğünüz gibi, sanki Türkoğlu, Bodruma benzemiş. Beyaz gelinliklerini giymiş, Bodrumun kenar, meşhur evlerine benzemiş, bir ev yapısı var. Böyle güzellikler daha öncede vardı, ama AK Partili belediye hizmetleriyle buluşan Türkoğlu’muz, her zaman daha iyi, çıtayı daha da ileriye yükselterek bunlar, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sözünden yola çıkarak sonlarına doğru geldik.

Türkoğlu’muz bu noktada çok daha güzel olacak. Burası tamamlandıktan sonra,gondolla geziler yapılacak. Hemen yanında 1.5 km’lik yürüyüş parkurumuzda da var. İnsanlar sağlıklı, sıhhatli bir şekilde buralarda sıhhat bulacaklar. Bu yönde de Sağlık Bakanlığımızın buna destek vermesi lazım. Hemen bir tarafında şelalemiz akıyor. Türkoğlu’nda bir ilçede, hatta bir ilde, neler bulunması gerekiyorsa,  onlar oluşuyor.

İnşallah Türkoğlu’muz çok daha güzel bir cazibe merkezi olacak, bir ilçeye doğru hızla gidiyor. Türkiye’nin de, bölgenin de en güzel, en cazip merkezlerinden biri olacak. Bunun için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.