İşte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisinden gelen açıklama;

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak milletimizin talep ve beklentilerini dinlemek ve gündeme gelen konularda gerekli araştırmayı yaparak  topluma sağlıklı bilgi ulaştırmak ve aksayan bir yön var ise müdahil olmak, bundan öncekilerde  olduğu gibi bundan sonra da  öncelikli görevimiz olmaya devam edecektir.

Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın girişimleriyle Kahramanmaraş Kalesi’nin açılması İçin gereken çalışmalar başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta turizm potansiyeli açısından önemli bir yere sahip olan Kahramanmaraş Kalesi restorasyon ve çevre düzenlemesi projesi kapsamında halı hazırda ziyarete kapalı duruyor. 
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunda “Bayrak Olayı” Anadolu'da Milli Mücadelenin fitilinin ateşlenmesiyle de öne çıkan, kent merkezine hakim tepede bulunan kalemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda restore edilmişti. 
Tarihi Kahramanmaraş Kalemizin peyzaj çalışmasını da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz yapacak, en kısa sürede şehrimizin ve şehrimizi ziyarete gelen turistlerin ziyaretine açılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi