Kırmızılı kadın kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Ak Parti Kahramanmaraş İl Kongresinde giydiği kırmızı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyada gündem olan kişinin kimliği belli oldu? 

Kongrede B protokol kısmında kırmızı elbisesi ve beyaz ayakkabısı ile bir kadın dikkatleri üzerine çeken kadının Afşin'den Cumhurbaşkanı'nın programı için geldiği ve bir Ak Parti gönüllüsü olduğu ortaya çıktı. Manşet Gazetesi ekibinin ulaştığı Nesrin Coşkun isimli kadın şunları söyledi:

“Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşığı biriyim. Günler öncesinden Cumhurbaşkanının Kahramanmaraş’a geleceğini biliyordum. Kongrenin olduğu gün bende herkes gibi misafir olarak stada girdim ve kale arkasındaki tribüne oturdum. Sonra anons yapıldı ve tribündekilerin saha içerisine inmesi söylendi. Bende o şekilde B protokol kısmına giderek oturdum. Ben AK Partiye gönülden üyeyim. Giydiğim kırmızı elbise ve beyaz ayakkabım ise Türk Bayrağını simgeliyordu. Ama ben bu kadar dikkat çekeceğini hiç düşünmemiştim.”

Nesrin Coşkun Kırmızılı Kadın Kahramanmaraş