Çarşıbaşı esnafını parti teşkilatıyla gezen Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, “Meclisin yoğun temposundan fırsat buldukça hafta sonlarını Kahramanmaraş'ta geçirmeye, halkımızla esnafımızla birlikte olmaya gayret gösteriyoruz, hafta içi Ankara'da hafta sonu Kahramanmaraş'tayız. Toplumumuzun nabzı bizim için çok önemli. Bugün de Çarşıbaşı esnafını gezdik.” Dedi.

Çarşıbaşı esnaf ziyareti ile ilgili izlenimlerini paylaşan GÜVENÇ, esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak şu şekilde konuştu:

“Ak Partinin ve Sayın Başbakanımızın da önemli gördüğü bir husus halkın içinde, halkla birlikte olmakır. Esnafımız bizim için çok önemli. Ekonomimizin kalbi esnafımızın iş yerinde atıyor. Esnafımızın işlerinin iyi olduğunu gördük. Esnafımız ekonominin iyi olmasından ve istikrarın verdiği güven ortamından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu son derece sevindirici bir durumdur. Çok şükür ülkemiz o ara dönem süreçlerini ve kaos ortamlarını, geride bıraktı, artık güçlü bir ekonomiye sahibiz. Güçlü ekonomi demek huzur demektir.  Avrupa'daki ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye'nin iyi idare edilmesiyle esnafımız da halkımız da Avrupa'da yaşanan krizleri yaşamadı, hatta küresel krizler karşısında dünyaya örnek olacak davranış ve duruş sergiledi. Esnafımız da alışveriş yapan halkımız da yarına güvenle bakıyor korkmadan huzurla alışverişini yapıyor.”

GÜVENÇ, ziyareti esnasında yoğun ilgi gösteren esnaflara da vatandaşlara da teşekkür etti ve iyi alışverişler dileyerek ziyaretlerine devam etti.