Ünal ve beraberinde milletvekilleri Güvenç ve Ramazanoğlu ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Taşhan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Taşhan'dan ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi alan milletvekilleri daha sonra Kaymakam Tuncay Akkoyun'la görüştü.
     Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan hizmetlerin takibi, denetimi ve yapılacak olanların ise planlamasının çok önemli olduğunu belirtti.
     ''Önceliğimiz vatandaşın evinde, mahallesinde ve iş yerinde mutlu olmasıdır'' diyen Ünal, şunları kaydetti:
     ''Bakınız Hükümet olarak çok önemli bir çalışma başlattık. O da kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşümü sağlarken şehirlerin ruhuna, estetiğine ve tarihten getirdiği karakteristik özelliklerine uygun bir şekilde hareket etmemiz gerekmektedir. Kentsel dönüşümü gerçekleşirken şehirlerin tarihten getirdiği birikimi ters yüz edecek bir hamle yapılırsa bu da çok büyük bir risk oluşturur. Dolayısıyla bu anlamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önümüzü ciddi anlamda açmış durumda ve yeni çıkarılan çevre kanunları ile birlikte belediyelerimizin eli rahatladı ve imkansız denilebilecek hizmetler yapılmaya başlandı.''
     Türkoğlu ilçesinin de en yakın zamanda yeni bir hastaneye kavuşacağı müjdesini veren Ünal, ilçede yol ve alt yapı sorunlarının büyük ölçüde çözümlenmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.
     Milletvekilleri Güvenç ve Ramazanoğlu da, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.