AK Parti mitinglerinde gelenlerin üst üste konularak montaj yapıldığını iddia eden Bahçeli, “Aman Yarabbi bu kadar rüşvet ve yolsuzluktan sonra bu millet peşinden mi geliyor' diye insanın sorusu geliyor" dedi.

MEYDANLAR NASIL DOLUYOR?

AK Parti mitinglerindeki kalabalık nasıl oluyor? Kasetler ve yolsuzluk iddiaları sonrası meydanlardaki coşku inanılmaz. Yıprandığı söylenen iktidar partisi meydanları nasıl dolduruyor? İşte bu noktada muhalefetin itirazı var.

Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasındaki ses kayıtlarından sonra dillerden düşmeyen montaj kelimesi bu kez Bahçeli'nin gündeminde. AK Parti mitinglerindeki kalabalığı şüpheli bulan MHP lideri, her gittiği yerde montaj iddiasını dile getiriyor.

Bugün de öyle oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Kemalpaşa ilçesinde yaptığı konuşmada montaj iddiasını tekrarladı.

"ESAS MONTAJ ORADA YAPILIYOR"

AK Parti iktidarın süresinin artık dolduğunu, siyasi ömrünün tükendiğini belirten Bahçeli, şunları söyledi:

“Seçim döneminde hiç ekonomik sorunların üzerinde durmuyorlar. Temel sorunların çözümü için programları var mı? Bunlardan bahsediyorlar mı? Bol bol miting yapıyor. Taşıma insanlarla, medya oyunlarıyla, esas montaj orda yapılıyor. Gelenleri üst üste koyarak montaj yapıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan. “Aman Yarabbi bu kadar rüşvet ve yolsuzluktan sonra bu millet peşinden mi geliyor' diye insanın sorusu geliyor."