Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı hizmetlerle yapılan tüm anketlerde Türkiye'nin en başarılı Belediye Başkanı olarak gösteriliyor. En son PİAR ve ORC anketlerinde de Mansur Yavaş açık ara en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Haber46 olarak Mansur Yavaş'a Kahramanmaraşlının bakış açısını görmek için bir anket yaptık. Bir hafta süren anketimize şu ana kadar 9536 kişi oy kullandı. Oy kullananların yüzde 63,2'si Mansur Yavaş'ın başarılı olduğunu söylerken, başarısız diyenlerin oranı ise sadece yüzde 32,9 olarak gerçekleşti. Ankete oy kullananların yüzde 3,9'u üse fikrim yok seçeneğini işaretledi.

ÖVGÜLER YAĞDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili anketi paylaşan çok sayıda kişi Mansur Yavaş'la ilgili övgü dolu yorumlarda bulundular. "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş - Sakin Güç" adlı facebook sayfasında da paylaşılan ankete binlerce beğeni yapıldı ve 500'e yakın olumlu yorum yazıldı.

üyükşehir belediyelerine ilişkin yapılan memnuniyet anketini Piar Araştırma, yayınladı. 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında yapılan 30 büyükşehir ve bunlara bağlı metropol ilçelerinde gerçekleştirilen ankette çarpıcı sonuçlar yer aldı.

MANSUR YAVAŞ İLK SIRADA YER ALDI

18 yaş üzeri 65 bin 704 katılımcı ile SMS link yönlendirmesi yöntemiyle yapılan anket için hata payı +/- 2,19 olarak verildi. Araştırmada çıkan ilk 10 şehirin başında Ankara yer aldı. CHP'li Ankara Büyülşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 73,2 oranla ilk sırayı aldı.

AK PARTİ'NİN KALESİ BİLE BAŞARILI BULDU

Yapılan anketlerin ne kadar doğru olduğunu Ak Parti'nin kalesi Kahramanmaraş'ta yapılan bu anket ortaya çıkardı. Millet İttifakının yüzde 20 civarında oy aldığı bir şehirde yapılan ankette bile Mansur Yavaş'ın çok başarılı olduğunun ortaya çıkarması Mansur Yavaş efsanesinin bir sonucu olarak açıklandı.