Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir'in görevden alınmasının ardından Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel'in de görevden alınacağı iddia edilmişti. Ancak iddialar söylentiden öteye gitmedi ve Görgel görevinde kaldı.

Dün akşam saatlerinde Ak Parti teşkilatlarına bomba etkisi yaratan haberler düştü. Önce Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir'in görevden alındığı ve yerine Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin getirildiği haberi gündemi sarstı. Ardından Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel'in istifasının istendiği haberi geldi. İddiaya göre Fırat Görgel istifa etmeyi reddetmişti. Pek çok haber kanalı bu iddiaları haber olarak verirken ilerleyen saatlerde durum değişti ve Kahramanmaraş'ta Ak Parti'nin güçlü isimlerinden biri olan Fırat Görgel görevinin başında kaldı.

Haber Merkezimize gelen onlarca ihbarı doğru kabul ederek bu haberi yapsaydık bugün büyük bir yanılgı içine düşmüş olacak ve okuyucularımızdan özür dilemek zorunda kalacaktık. Yazdıkları yüzlerce yorum ve attıkları mesajla "Fırat Görgel'in de görevden alındığını neden saklıyorsunuz, bu haberi neden yapmıyorsunuz?" diyen okuyucularımız da sanırım Haber46'nın sorumlu habercilik anlayışını takdir etmiştir.

Bu arada Fırat Görgel'in yerine atandığı iddia edilen 3-4 farklı isimden ikisi ise Ömer Oruç Bilal Debgici'nin yaptığı Ak Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Listesine girdi.