Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Kadın Kolları Birinci Olağan Kongesi yapıldı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde Yapılan kongreye, çok sayıda Ak Partili Kadın Üye katıldı…

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ak Parti Onikişubat İlçe  Kadın Kolları Kongresinin Açılış konuşmasını Kahramanmaraş Kadın Kollları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu Yaptı..  Reyhanlıoğlu yaptığı konuşmada “Ak Parti Kadın Kolları Olarak Kahramanmaraşımızda çalışmalarııza devam ediyoruz. KAdın Kolları olarak üye sayımız 65 binin üzerine çıktı” dedi.

Kongrede bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan'da genel seçimlerin önemini vurguladı. Doğan "Kadın üyelerimizle Kahramanmaraş'ta çok daha başarılı olacağız" dedi.

Kadınların Birer Kahraman Olduğunu Aktaran Milletvekili Sıtkı Güvenç ise konuşmaında "“Kurtuluş Savaşında olduğu gibi şu anda da Ak Kadronun kadınları ve Kahramanmaraşımızın Kadınları Birer Kahramandır” diye konuştu.
Onikişubat Belediye Başknı Hanefi Mahçiçek tarafından kürsüye davet edilen Önceki Dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanı Ali Sezal, Necip Fazıl Kültür Merkzinin Yapıldığı Zamanı Hatırlattı… Sezal: “Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezini yaparken bize dediler ki, burada kadınlar şarkılar söyleyip danslar edecekler. İşte bende bu günkü tabloyu gördüm ve çok sevindim.  Hiç de öyle olmuyor" dedi…
Konuşmaların sonunda yapılan seçimde Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanlığına Banu Pakdil Seçildi.