OSMANİYE (AA) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, "İstikrar isteyenler 1 Kasım seçimlerinde görevlerini hakkıyla yerine getirerek AK Parti'yi iktidar yapmıştır" dedi.

Durmuşoğlu, Kadirli İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, teşkilatın her kademesinde gece gündüz çalışarak emek sarfedenlere teşekkür etti.

Kendisine verilen büyük desteğin sorumluluklarını çok daha arttırdığını ifade eden Durmuşoğlu, "İstikrar isteyenler 1 Kasım seçimlerinde görevlerini hakkıyla yerine getirerek AK Parti'yi iktidar yapmıştır. Bugün sabrımızın, sadakatimizin karşılığını en güzel şekilde almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Almış olduğumuz büyük destekle sorumluluklarımızın arttığının farkındayız. 1 Kasım öncesi dediğimiz gibi verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli de ülke genelinde milletin ve Türkiye'nin kazandığını belirterek, "Allah'ın izniyle hemşehrilerimize en güzel hizmetlerle verilen oyların boşa gitmediğini göstereceğiz" dedi.