Ak Parti Kahramanmaraş Türkoğlu Kadın Kolları Başkanı İş Kadını Hidayet Kardaş, Kahramanmaraş Haber Sitesi haber46'yı ziyaret ederek yeni bürosu için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkoğlu Kadın Kolları Başkanı Türkoğlu Liva Otel sahibi İş Kadını Hidayet Kardaş, Haber46 imtiyaz sahibi M. Furkan Çam ve Haber46 Başyazarı Ali Çam'ı yeni bürolarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kardaş yaptığı açıklamada "Haber46'yı çok uzun süredir ilgiyle takip ettiğini, hızlı, doğru ve tarafsız haber sunan Haber46'nın başarılarnın artarak devam edeceğine inandığını" söyledi.

Ak Parti Türkoğlu Kadın Kolları'nın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Hidayet Kardaş "Ak Parti'nin kadınlara verdiği önem herkes tarafından bilinmektedir. Biz de Ak Kadınlar olarak Türkoğlu ilçemizde seçim çalışmalarına şimdiden başladık. Mahalla mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek Ak Parti'nin hizmetlerini anlatıyor ve özellikle kadınlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Türkiye'mizin ateş çemberine sarıldığı, her yerden saldırıların olduğu şu dönemde milletçe Ak Parti'mizin yanında olmalıyız. Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'e yaptığı Zeytin Dalı Harekarını da destekliyoruz. Rabbim askerlerimizin yardımcısı olsun. Kahraman Mehmetçiğimizin ülkemizin güneyinde yerleşen terör odaklarını o bölgeden söküp atacağına inanıyoruz." dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Türkoğlu Kadın Kolları Başkanı İş Kadını Hidayet Kardaş

Ak Parti Türkoğlu Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş ve Haber46 imtiyaz sahibi M. Furkan Çam bir süre sohbet etti.