Yeni kurulan ve öncelikle Kahramanmaraş'taki apartman, işhanı, site, toplu konut, kooperatif gibi yerlerde ücret karşılığı çalışanların sosyal, kültürel, ekonomik, hukuksal dayanışmasını sağlamak amacı taşıyan GÖR-DER'in geçici yönetim kurulu başkanı Ayhan Güngör ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Erantepli, derneğin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi. Erantepli, 10 yıllık AK Parti iktidarları döneminde yaşanan gelişmeleri kısaca anlatarak, “AK Parti halkın partisidir. Bu yüzden de her kademedeki insanlarla iç içe yaşıyoruz. Yıllar önce çözümlenemez gözüyle bakılan bir çok sorunu çözüyoruz. Bunda halkımızın bize verdiği desteğin önemi çok büyüktür” dedi.

GÖR-DER Başkanı  Ayhan Güngör de, dernek olarak yapacakları çalışmaları anlatırken “Önceliğimiz üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamaktır. Üyelerimizin çalışma yerlerindeki şartlarını iyileştirmek için gayret göstereceğiz. Hukuksal anlamda üyelerimize destek sağlayacağız” dedi. Üyelerinin ekonomik durumlarının iyileşmesi için de sandık ve kooperatif kurma düşüncelerinin de olduğunu vurgulayan Güngör, “Sosyal hayatımızın gelişmesi için ayrıca sosyal faaliyetlerde de bulunacağız” dedi.

Bu arada, GÖR-DER'in önümüzdeki ay içerisinde ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirerek çalışmalarını yoğunlaştıracağı belirtildi