AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yeni hükümet sisteminin Türkiye'ye önemli bir hız

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu.

Ünal, merkez Dulkadiroğlu ilçesinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 

Şehit Özel Harekat Polisi Ahmet Altun'un Onikişubat ilçesinin Önsen Mahallesi'nde yaşayan ailesini de ziyaret eden Ünal, şehidin annesi Elife ve babası Osman Altun ile bir süre sohbet ederek, bayramlarını tebrik etti. Ünal, şehidin ablasının yeni dünyaya gelen bebeğine de altın taktı.

Ünal'a ziyaretlerinde, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay de eşlik etti. 

kazandırdığını belirterek, "Ekonomimize dönük bir kur atağı yaşandı. Bu, yeni hükümet sisteminin ne kadar iyi çalıştığının bir göstergesiydi" dedi.

Kahramanmaraş'ta protokol ve vatandaşlar valilik önünde düzenlenen programda bayramlaştı. Vali Vahdettin Özkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma sonunda konuşan Mahir Ünal, huzur içerisinde bir bayram yaşadıklarını söyledi. Şu an hem siyasette hem hükümette hem de devlette yüksek bir görev dağılımı ile yüksek bir koordinasyon ve organizasyon olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Bu da yeni sistemin Türkiye'ye kazandırdığı önemli bir hız, koordinasyon ve esneklik. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde ekonomimize dönük bir kur atağı yaşandı. Bu, hem yeni hükümet sisteminin ne kadar iyi çalıştığının bir göstergesiydi, hem de