Seçim çalışmalarını esnaf gezileriyle sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir , her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor destek veren Kahramanmaraş halkının bu seçimde de Cumhurbaşkanına en büyük desteği vereceğine inandığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesine bulunan 27.Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir,  beraberinde Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Necati Okay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla Yeni Hükümet Bulvarında bulunan esnafları ziyaret ettiler. 24 Haziran seçimleri hakkında bilgiler aktaran Mv. Adayı Özdemir yaptığı açıklamada : "Yaparsa Yine Ak Parti Yapar" diyerek bizlere verilen değer için teşekkür ediyor Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen teveccüh için kıymetli vatandaşlarımıza minnetlerimizi sunuyoruz" dedi.  Açıklamalarının ardından radyo programına katılacak olan Millevekili Adayı Av. Ahmet Özdemir , esnaf ziyaretini tamamladılar.

27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı  Habibe Öçal, 24 Haziran seçimleri kapsamında Andırın ilçesini ziyaret ettiler. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın  Belediye Başkanı Baki TEZCAN, İl Başkan Yardımcısı Nurseni Alagöz, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Belediye Başkanı  Baki Tezcan, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Torlar, Emirler ve Gökgedik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Öçal, mahalle sakinlerinin dertleri dinlediler ve çözümler ürettiler. 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin beka meselesi olduğuna dikkat çeken heyet, yapılan hizmetlerin sürekliliğinin ve devamlılığının sağlanması için halkın destek ve dualarını istediler. Milletvekili Adayı Habibe Öçal ziyaretler esnasında yaptığı konuşmada; "Ülkemizin en büyük harcamalarını yaptığı terörle mücadeleye inşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Sürekli bir terörle mücadele içindeyiz. Gerek pkk, fetö gerekse dış tehditler karşısındaki dimdik duruşumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

24 Haziran çalışmalarına Dulkadiroğlu İlçesinde devam eden Milletveki Adayı İmran Kılıç, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe teşkilatı eşliğinde Hacı Murat Ağa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ettiler. Heyet, esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde destek ve dua talebinde bulundular. Milletvekili Adayı Kılıç, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Atatürk Meydanında organize edilen İftar Programına katılmak üzere bölgeden ayrıldılar.

27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı  Habibe Öçal, 24 Haziran seçimleri kapsamında Andırın ilçesini ziyaret ettiler. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Başkan Yardımcısı Nurseni Alagöz, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Belediye Başkanı  Baki Tezcan, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Torlar, Emirler ve Gökgedik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Öçal, mahalle sakinlerinin dertleri dinlediler ve çözümler ürettiler. 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin beka meselesi olduğuna dikkat çeken heyet, yapılan hizmetlerin sürekliliğinin ve devamlılığının sağlanması için halkın destek ve dualarını istediler. Milletvekili Adayı Habibe Öçal ziyaretler esnasında yaptığı konuşmada; "Ülkemizin en büyük harcamalarını yaptığı terörle mücadeleye inşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Sürekli bir terörle mücadele içindeyiz. Gerek pkk, fetö gerekse dış tehditler karşısındaki dimdik duruşumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.