Onbinlerce kişiye hitap eden Sedat Peker, 7 Haziran Milletvekili Seçimlerinin öneminden bahsederken, “Çözüm sürecinin ihanet projesi olduğunu söyleyip ortamı geren Şefkat Çetin ve avanesi ne oldu da HDP’nin barajı geçmesi için parti olarak peş peşe açıklamalar yapmaktadırlar.” dedi.
Deprem zamanı ve sonrasında yaptığı çalışmalarla ilgili çeşitli belediyeler, vakıflar ve dernekler tarafından kendisine verilen hizmet nişanını almak üzere Adapazarı Kent Meydanı’ndaki programa katılan Sedat Peker on binlerce insan dinledi.

Dostlarım bana gönül koyuyordu

Ülkedeki siyasi gelişmelerle ilgili düşüncelerini açıkladığı için bazı dostlarının kendisine gönül koyduğunu söyleyen Sedat Peker, ancak daha sonrasında irtibat kurup sebebini açıkladığı zaman dostlarının kendisine hak verdiklerini görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Dostlarım fikirlerime değer verir

“Takdir edersiniz ki kimilerine göre az, kimilerine göre çokça insan tarafından fikirlerine değer verilen bir kişiyim. Ben bunun omuzlarımda bir vebal olduğunu düşünüyorum. Eğer ki birileri benim düşünceme değer veriyorsa, şahsımın o arkadaşlarla düşüncelerimi paylaşmak zorunluluğu olduğuna inanmaktayım.” ifadelerini kullanan Peker, Adapazarı Depremi’nin yaşandığı zamanlarda MHP’nin Hükümette olduğunu ve yaşanan ekonomik krizlerden dolayı Yunan televizyonlarında, ‘Türk Halkı çöpten ekmek topluyor.’ diye haber yapıldığını kaydetti.

 

Sedat Peker