Milliyetçi Hareket partisi Dulkadiroğlu kurucu ilçe başkanı  Mustafa Akpınar bu gün düzenlediği basın toplantısıyla 3 Ocak 2015 Cumartesi günü Necip Fazıl kültür Merkezinde yapılacak olan ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kervanhan'da düzenlediği basın toplantısında adaylığı ve gündemle ilgili görüşlerini dile getiren Akpınar şunları söyledi:

“Kahramanmaraş'ta hizmete aç ve muhtaç olan ilçemiz Dulkadiroğlu sınırlarındadır. Ne var ki yeni belediye olduğu için bu güne kadar Dulkadiroğlu Belediyesinin hizmetleri noktasında muhalefet etmedik. Bekledik, fırsat verdik, kadrosunu kurmasını ve hizmet üretmesini bekledik. Ancak 2015 yılından itibaren verdiğimiz fırsat bitmiştir. Dulkadiroğlu sınırları içinde yer alan mahallelerimiz hizmet beklemektedir. Gariban ve kırsalda yaşayan hemşehrilerimize hizmetin sağlıklı gelmesi için sorumlu bir muhalefet yapacağız. Dulkadiroğlu ilçe sınırları içinde istasyon civarında bile açık dere vardır. Bu gibi halkın sağlığını tehdit eden derelerin ıslah edilmesi ve etrafının toparlanması gerekmektedir. Bu iş sadece kitap dağıtmakla olacak iş değildir. Alt ve üst yapı için vakit geçirmeden projeler yapılmalıdır. MHP Dulkadiroğlu olarak ilçemizde hizmetlerin adil ve düzenli yapılmasını istiyoruz. Kaliteli hizmet ortaya koyarlarsa destekleriz, hizmet edemezler ise de sorumlu bir şekilde muhalefet yaparız.”

Cizre'de meydana gelen olaylarla ilgili görüşlerini de dile getiren Akpınar "Eğer bu vatan bölünecekse ve analar da ağlayacaksa benim anam da ağlasın. Yeter ki vatan bölünmesin" dedi.