Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ilçe binasında yaptığı basın açıklamasında hükümete yüklendi ve  "PKK Doğu’yu ele geçirdi parasını bile bastı. Ey iktidar! Daha ne yapsınlar, gelip evinizde sizi mi dövsünler? Böyle giderse bu da olur." dedi.

Akpınar şunları söyledi:

 K.Maraşımızın Büyükşehir olması münasebeti ile yeniden şekillenmiş ve 2 Metropol ilçe olarak yeniden yapılandırılmıştır. Dulkadiroğlu İlçemiz bu 2 metropol ilçemizden birisidir. MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı olarak Şahsım ve yönetim kurulumuzla birlikte halkımıza hizmet etmek, Dulkadiroğlu ilçemizi yaşanır bir hale getirmek, Şehrimizin ve ilçemizin hak ettiği hizmeti alması için vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda var gücümüzle gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz, ayrıca; Başta K.Maraşımız olmak üzere Ülke gündemini takip ederek her konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek isterim.

Takdir edersinizki K.Maraş uzun yıllar Milli Görüş geleneği ile  idare edilmiş, son 12 yıldır da aynı gelenekten gelen AKP tarafından idare edilmektedir.  Seçim sonuçları olarak güçlü destek veren illerden birisidir. Ancak bunca geçen zaman içerisinde  gördükki;

Meclise gönderdiğimiz milletvekilleri K.Maraşımız için çalışmak yerine parmak kaldırmak ve indirmekten öte bir faaliyet göstermemişlerdir.

Aynı kategoride olduğumuz komşu illere baktığımızda K.Maraş köy görünümünden kurtulamamış yaşanmaz bir şehir haline gelmiştir.

12 yıllık AKP iktidarı döneminde K.Maraşımız için beklenen ve yapılan hizmetler yeterli olmadığı gibi devede kulak misalidir.

K.Maraşın Sayın AKP milletvekillerine sesleniyorum;

12 yıldır Şehrimize hangi yatırımlar yapılması için önerge verdiniz ?

Kayseri yolu 12 yıldır neden bitirilmiyor, her defasında çalışmalar devam ediyor masalı artık inandırıcı değildir.

G.antep-Kayseri-Osmaniye-Ş.Urfa-Adana gibi illerde Onlarca devasa kavşak ve üst geçit yapılırken, şehir girişleri çevre yollar ile örülürken bizim şehrimizde neden yapılmıyor. Yoksa hala şehrimizde imar planı adı altında arazilerin paylaşılması bitmedimi?

1,5 yıldır Üniversite kavşağının bitmesini bekliyoruz. Zamanında verilen sözler maalesef yalan çıkmıştır. K.Maraşın bakanı benim diyen şahsiyetler  ''kendilerine sanal düşmanlar yaratarak sizinle uğraşacak zamanım yok demiştir.''

12 yıldır her seçim döneminde verilen sözler nerde kaldı..? vatandaşlarımız K.Maraş için hizmet bekliyor;

Belediyemiz 40 yıldır K.Maraşı Kıbrıs meydanına hapsetmiş, siyasi irade vatandaşlarımıza hak ettiği hizmetleri sunamamış yaptığı küçük hizmetleri de başa kakarak daha ne istiyorsunuz diyerek açlığa, yoksulluğa, 950 tl asgari ücrete mahkum etmiş, işçi ölümlerine bile tedbir almak yerine takdiri ilahi diyerek dini duygularla alay etmiştir. Sayın vatandaşlar dinimizde ölüye ve ölmüşe saygı vardır. Buradan herkese soruyorum 2014 yılında Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı verilerine göre 1500 den fazla işçi kardeşimiz siyasi iktidarın ihmalkarlığı sebebi ile hayatını kaybetmiştir. 02.10.2011  yılında meydana gelen maden göçüğünde K.Maraş Afşin Elbistan ÇÖLLOLAR Maden ocağı bölgesinde toprak altında kalarak hayatını kaybeden 11 vatandaşımız akıbeti ne olmuştur, 11 kardeşimiz hala toprak altından çıkartılmamışken K.Maraşın mecliste bulunan milletvekilleri hala yer altında kalan kardeşlerimizle ilgili ne yapmışlardır. Bununla ilgili ihmali olanlara ne tür bir yasal işlem yapılmıştır. Bu madeni işleten kimlerdir. Hepimiz de biliyoruz ki hiç bir şey yapılmamıştır. Nedeni ise; irade susun konuşmayın 15 gün sonra unutulur denmiştir ve unutulmuştur. Vatandaş olarak K.Maraş olarak artık bunların hesabının sorulma zamanı gelmiştir. 7 Haziran seçimleri bunun için bir fırsattır.

Halen K.Maraş bölgesinde işletilen madenler hangi şartlarda kimlere verilmiştir.

Türkoğlu ilçe sınırları içerisinde bulunan ve TİGEM çiftliği olarak bilinen arazi kimlere ne karşılığında verilmiştir.

Sayın basın mensupları sayın vatandaşlar takdir edersiniz ki hepimiz Osmanlı torunu, Muhammet ümmeti insanlarız ve kardeşiz, ne töremizde nede dinimizde yalan söylemek, yetimin hakkını yemek insanlara eziyet etmek, aşağılamak hakaret etmek insanları ayrıştırmak yoktur, günahtır ve haramdır.

Biz Osmanlı torunuyuz, Türk ün töresini hakim kılalım derken iktidar olanlar, İran diyordu, haklıymışlar;   İran lı şahsiyet (Reza ZARRAP) ''ben tek başıma cari açığı kapattım'' derken tabi ki bu adamın önüne yatmakta haklı olduklarını anladık.

Bakın Hz. Mevlana ne güzel buyuruyor.''YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ''

Osmanlı da şehzadeler askerlikten kaçmaz, savaşta eğitilirdi

Osmanlı da padişahlar mahkemeden kaçmaz, şikayet eden ile aynı iskemleye otururdu,

Osmanlı da devlet malına göz dikenin cezası bellidir,

Osmanlı Vatanı kutsal görür, topraklarını parayla satmazdı,

Sayın vatandaşlar bakın kınalı kuzularımız askere gidiyor. Davulla zurnayla gelin arabası gibi süslemişler arabalarını, bizde töre böyledir..Askerlikten kaçanlar utansın.

Biz Osmanlı Torunuyuz;  Asker Ocağına Peygamber Ocağı deriz. ''CANIMIZI VERİR ŞEHİD OLURUZ VATAN SAĞOLSUN DERİZ''  Türklüğün Töresinde askerlikten kaçmak yoktur. Osmanlı torunu olduğunu iddia edenler 18 000   tl yatırıp partim sağ olsun demek için bankalarda sıraya girdiler. Yada çocuklarına sahte çürük raporuyla askerlikten kaçırdılar.

Biz Ezan susmaz Bayrak inmez derken Yahudi ve İsrail lobileri ile işbirliği yapanlar Ülkemizi ne duruma düşürdükleri ortada;

Almanlar sizi dinliyoruz diyorlar, susuyoruz cevap yok büyük devlet dinler

Peşmerge silahları ile topraklarımızda, onlar kardeşimiz ne var bunda deniyor

30 000 insanımızın katilleri topraklarımızda, e onlar barış elçisi dokunmayın

Jetlerimiz düşürüldü, gücümüzü test etmeyin deniyor

Konsolosluğumuz basıldı, sabrımızı taşırmayın deniyor

PKK doğuyu ele geçirdi parasını bile bastı…. ey iktidar daha ne yapsınlar, gelip evinizde sizimi dövsünler..böyle giderse buda olur.

Vatandaşlarımızın desteği ve teveccühleri ile; Vatana sahip çıkacağız.

Dün ne istedinizde vermedik dediklerine her türlü hakareti edenler yarın diğer insanlara da aynı hakareti yapacaklardır

Vatanın öz evletlarını Vatan haini-casus-haşhaşi-paralel gibi suçlamalarla ayrıştırmasına dur demek için,

Yolsuzluğa ve hırsızlığa dur demek için,

Topraklarımızın bölünmesine dur demek için,

Filistine Gazzeye hak ettiği desteği vermek için

Bulunduğumuz coğrafyada tekrar saygınlık kazanmak için,

Memleketin birlik ve beraberliği için

K.Maraşımızın hak ettiği yatırımları alması için

K.Maraş kalesin de AYYILDIZLI bayrağımızın bağımsız olarak dalgalanması için

desteklerinizi bekliyoruz. Ülkemizi idare etmeye talibiz ve hazırız, Bilinmesini isterizki Vatan sahipsiz değildir. ALLAHIN İZNİ İLE sizlerin destekleri ile hep beraber ülkemizi ve şehrimizi daha yaşanır bir hale getirmek için iktidara talibiz.