Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi İbrahim Alagöz: "Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Alagöz, partisinin Elbistan ve Afşin  adaylarını açıklamak için geldiği ilçede, adaylarının Elbistan'da Ahmet Hocaoğlu, Afşin'de ise Ecevit Kavak olduğunu söyledi.

BBP olarak çizgilerini hiç bozmadıklarını belirten Alagöz, bu güne kadar kimsenin hakkını yemediklerini ve kimseye yedirmeyeceklerini söyledi.

Siyaseten milletin ayağa kalkıp kendi kaderinin tecelli etmesi noktasında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Alagöz, "Bu millet sizleri iktidara geçmişteki yanlışları görerek getirmiştir. Ne ektiniz ki bugün biçmek istiyorsunuz. Biz BBP olarak iktidara gelmenin başlangıcını 30 Mart yerel seçimlerindeki başarımız ile göstereceğiz. Her şeyimizle bu milletin sevdalısıyız. Yetim hakkı yemekten korkarız" dedi.

Şeffaf bir belediyecilik yapacaklarını aktaran Alagöz, hiç kimsenin adamı olmayacaklarını belirterek, "Rant peşinde koşmayacağız, yerel seçimlerde kendi adaylarımızla yolumuza devam edeceğiz, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile insanlara hizmet edeceğiz. Sadece halka hesap vereceğiz. Belediyecilik hizmetlerinde alınan tüm kararlar kamuoyu ile paylaşacağız" ifadesini kullandı.

BBP Elbistan Belediye Başkan adayı Ahmet Hocaoğlu ve Afşin Belediye Başkan adayı Ecevit Kavak ise projelerinden anlattı.