Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kahramanmaraş'ı ziyaret ederek bir takım etkinliğe katıldıktan sonra Milli İrade Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Toplam 1,7 milyar değerindeki 107 projenin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılım nasıl oldu? Ak partiyi destekleyen medya katılımın çok büyük olduğunu ve Kahramanmaraş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastığını yazarken, muhalefet ise alanın boş kaldığını ve vatandaşların değişim mesajı verdiğini ifade ettiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'da sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitinginin fotoğrafını paylaşarak ''Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginin gerçek fotoğrafları bunlar. Televizyonların kamera oyunlarıyla kalabalık gösteremeye çalıştığına aldanmayın. Gerçek bu.'' ifadelerini kullandı.

Haber46 olarak sorumlu gazetecilik gereği iki farklı fotoğrafı da sizlerle paylaşıyor ve yorumu sizlere bırakıyoruz.

Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan miting fotoğrafı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç tarafından paylaşılan ve altına ''Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginin gerçek fotoğrafları bunlar. Televizyonların kamera oyunlarıyla kalabalık gösteremeye çalıştığına aldanmayın. Gerçek bu.'' yazdığı fotoğraf.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitinginden bir başka fotoğraf.