90 gün önce seçim startı veren Öztunç sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmamıştı. Önceki gün gerçekleştirilen yerel seçim sonuçlarından sonra bir açıklama yapan Öztunç: ‘Yine gecemizi gündüzümüze katıp, çalışmaya devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Seçimlere önemli bir ivme kazandıran Cumhur İttifakı Adalı Ali Öztunç, basın toplantısı düzenleyerekKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hayrettin Güngör’ü tebrik etti. Öztunç: “Şunu da söylemem de fayda var. Benim adaylık sürecim boyunca, buraya gelen bakanın haddi hesabı yoktu. Demek ki çalışmış ve çalıştırmış oluyorum” dedi.

Parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen Öztunç, önemli mesajlar verdi. Hayrettin Güngör ile rakip olduklarını vatandaşın onu seçtiğini belirten Öztunç: “Demokraside kazanmak ve kaybetmek vardır. Biz kaybettik ama yüzde 300’de oy yükselttik” ifadelerini kullandı.
HER ZAMAN HER YERDE OLACAĞIM
Ali Öztunç’un konuşmasından satır başları şöyle: “ Gecemi gündüzüme katacağım. Atom karıncayı yine her yerde görecekler. Küsecek birşey yok. Ben her zaman halkın içindeydim her zamanda olacağım. Herkesi de halkın içinde olmaya davet ediyorum.

CHP’NİN OYU ARTTI

Kahramanmaraş’ta CHP oylarını yüzde 300 arttırdık. 60 bin olan oyumuz 177 bine çıktı. Demek ki çalışınca oluyor durmayacağız. İnşallah çalışmalara ara vermeden partimizi daha da büyüteceğiz. Artık her ilçede belediye meclis üyemiz var önceden yoktu. Bu da bizim için büyük bir başarı

BAŞARILI BİR ÇALIŞMA YAPTIK

Elbistan’ı kaybettik ama Elbistanlı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Kendimizi başarısız bulmuyorum. Kahramanmaraş gibi zor bir yerde bu kadar oy almak kolay değil. İYİ Parti teşkilatına da teşekkür ederim.

MECLİS'TE KAHRAMANMARAŞ’IN SESİ OLAMAYA DEVAM EDECEĞİM

Mecliste Kahramanmaraş’ın sesi olmaya devam edeceğim. Türkiye genelinde oyumuzu artırdık vatandaş AK Parti'ye sarı kart gösterdi. Şapkalarını çıkarıp bir düşünmeleri lazım. Benim adaylığım sayesinde Kahramanmaraş birçok bakan gördü. Seçimden sonrada görmek istiyoruz. AK Parti Pazarcık'ı alacağımızı görünce tavşan aday çıkardı destekledi.

PAZARCIK’TA SEÇİM KÖTÜ GEÇTİ

bu seçim sürecinde Pazarcık adayımın arabası parçalandı. İlçe başkanımın ofisini basarak dövdüler. Ben bu partide olduğum sürece bu düşüncedekiler partide barınamazlar. Meral hanımla birlikte olup neler yapabileceğimizi herkes gördü biz milletiz.

HAYRETTİN BEYİ ARAYIP TEBRİK ETTİM

Dün akşam saat 9 gibi hayrettin beyi aradım. Tebrik edip kutladım yarın uygun olursa uğrayacağım. Meselemiz üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Kendisi Büyükşehir Belediye Başkanı bende bu şehrin milletvekiliyim."