Kahramanmaraş CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör arasında başlayan ve Ak Gençlik Kahramanmaraş'ın da dahil olduğu tartışmayı takip ediyor. CHP'li Ali Öztunç, dün Aşık Mahsuni'nin Yalancı türküsüyle yapılan paylaşıma yine Mahsuni ile cevap verdi. Köprüler var perşembeden pazara, yapanda yüz yok ki yüzü kızara.

Kahramanmaraş'ta 18 Ocak Salı günü başlayan kar yağışında büyükşehir Belediyesi yollara müdahale etmekte gecikmiş ve yetersiz kalmış, binlerce araç yollarda kalmıştı. Bu durum sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün tasarruf olsun diye tuz alımı yapmadığını iddia etmişti.

Öztunç'un açıklamaları sonrası Başkan Güngör, CHP'li Ali Öztunç'u yalancılıklsa suçlamış, Öztunç'da Hayrettin Güngör'e trol benzetmesi yapmıştı. Ardından olaya müdahale eden Ak Gençlik kahramanmaraş, sosyal medyadan Aşık Mahsuni'nin YALANCI türküsü eşliğinde hazırladığı video ile Ali Öztunç'u yalan söylemekle suçlamıştı. Ak Gençlik Kahramanmaraş'ın videosunu haberin en altındaki linkten izleyebilirsiniz.

ÖZTUNÇ'TA AŞIK MAHSUNİ İLE CEVAP VERDİ.

Ak Gençlik Kahramanmaraş'ın videolu paylaşımına CHP Kahramanmaraş Gançlik kolları aynı şekilde cevap verdi. Öztunç'un da paylaştığı video "Beceriksizliğin kitabından sonra prodüksiyon işine başlamışsınız Madem Mahzuni Şerif ile başladınız hadi buyrun devam ettirelim; "Köprüler var perşembeden pazara, yapanda yüz yok ki yüzü kızara" Yine Geç kaldın Hayrettin Güngör" ifadeleriyle paylaşıldı.

İŞTE CHP KAHRAMANMARAŞ GENÇLİK KOLLARININ O VİDEOSU

Kahramanmaraş'ta CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör arasında başlayan, ardından Ak Parti ce CHP Gençlik Kollarının da müdahil olduğu tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

AK GENÇLİK KAHRAMANMARAŞ'IN YALANCISIN VİDEOSU İÇİN TIKLA