Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile CHP Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç arasında sular yeniden ısındı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdığan'ın Kahramanmaraş ziyareti sonrası, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel ile polemilk yaşayan Ali Öztunç, şimdi de Başkan Güngör ile sosyal medya üzerinden atıştı. İki siyasetçi de birbirleri hakkında çok apır ifadeler kullandılar.

Tartışmanın fitilini Ali ÖZtunç'un sosyal medyadaki bir paylaşıma verdiği cevap ateşledi. "Sayın Başkanım, öğrencilerimiz öğle aralarına yemeklerini taşlara oturarak yiyorlar mevcut banklarımız yetmiyor" diyen kullanıcıya Ali Öztunç şu cevabı verdi:

"Kahramanmaraş’taki okulda bank olmadığı için çocuklar taşların üzerine oturarak yemek yiyor. Tembel Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi ise uyuyor. Gerekli bankları ben yollarım hocam."

Ali Öztunç'un paylaşımını alıntılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise çok ağır ifadeler kullandı. Güngör mesajında Ali Öztunç'u cin olmadan çarpmakla suçladı. 

"Cin olmadan algı çarpmaya çalışan Ali Öztunç'a ne diyelim bilemedik."

Başkan Güngör'ün bu tweetinin ardından Ali ÖZtunç'da aynı settlikle cevap verdi. Ali Öztunç Başkan Güngör'ü Yalan söylemekle suçladı. İşte o mesaj:

Okuldaki hocaların talebini de görmezden geliyorsun. Benim twitimden sonra okula ekip gönderdiğini bilmediğimizi sanıyorsun. Koca Kahramanmaraşın belediye başkanı olarak yalan söylemeye utanmıyorsun. Kahramanmaraş halkı senin de benim de kim olduğumu iyi biliyor.

Ali Öztunç iel Başkan Güngör arasında başlayan tartışmanın nasıl biteceği merak konusu...