Turizm kenti Antalya'da oy verme işlemi saat 08.00'de başladı. 1 milyon 568 bin 153 seçmenin kullandığı kentte 4 bin 691 sandıkta oy kullanılıyor. Geçmiş seçimlere göre katılımın yüksek olduğu, her yaş grubundan seçmenin sandığa gittiği görülüyor.

Sandıkların bulunduğu okullarda polisin güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Yaşlı ve engellere sandık görevlileri tarafından yardımcısı olunuyor. Polis telsizinden oy kullanırken fotoğraf çekenlerle ilgili ikaz anonsu yapılıyor. Bu kişiler hakkında yasal işlem uygulanıyor.

Sandıklarda görevlilerin yanı sıra partilerin ve bağımsız adayların müşahitleri de bulunuyor. Ayrıca Oy ve Ötesi Grubunun gönüllüleri de sandık başlarında bulunuyor. Ayrıca bu seçimlerde yüzlerce avukat da olası bir hileye karşı gönüllü olarak görev yapıyor.

Seçimin sıcak bir havada geçtiği Antalya'da oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Oy verme işleminin ardından gerçekleşitirilecek sayım sonunda Antalya'yı TBMM'de temsil edecek 14 milletvekili belli olacak. Antalya'da bu seçimde 17 parti ile iki bağımsız aday yarışıyor.