Kahramanmaraş Arsan Kavşağı neden tamamlanmıyor? Bir sene önce yapımına başlanan ve vatandaşları canından bezdiren Arsan Kavşağı ne zaman bitecek? Gaziantep, Kayseri, Mersin gibi illerde iki üç ayda atamamlanan ve hizmete açılan köprülü kavşaklar Kahramanmaraş'ta neden yıllarca sürüyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde çok yoğun kuyrukların oluşmasına neden olan Arsan köprülü kavşak inşaatına vatandşın öfkesi büyük.

Arsan Köprülü Kavşakla ilgili Haber46 haber merkezine günde onlarca şikayet geliyor. Verilen onca söze rağmen kavşakta herhangi bir ilerleme gözlemlenmiyor olması vatandaşları çileden çıkarıyor. 

Arsan Köprülü Kavşağı ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç şu ifadeleri kullandı:

"Arsan köprülü kavşağımızda dar olan yerdeki perde betonların yapılması ve yolun 2 gidiş 2 gelişe çıkmasıyla trafik sıkışıklığı SON buldu. Çalışmaları devam eden köprülü kavşağımızın tamamlanmasıyla vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak inşaallah"

Kahramanmaraş halkı Arsan kavşağının bir an önce hizmete açılmasını bekliyor.