Erkan Üstün; Öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı olsun, gönlümüz Ak Parti'den yana ancak, Seçim Sonuçlarından Ülkemizi Tek Başına Yönetecek Bir Kadronun Çıkacağına İnanıyorum. "Bugünkü tablodan ve sonuçlardan ülkemizi tek başına yönetecek bir kadronun çıkacağına inanıyorum" dedi.

Asosyalgençlik Sahibi Doğan Ayarcı: 81 vilayeti 77 milyon vatandaşımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün yeni Türkiye'nin düğün günüdür. Bugün 77 milyon bir ve beraber olarak birbirine kardeş olarak yeni Türkiye'nin zafer günüdür. Bugün barışı sağlayan, hakkı her yerde cesaretle savunan Türkiye kazanmıştır. Bugün çözüm süreci kazanmıştır. Milli birlik ve kardeşlik süreci kazanmıştır. 77 milyonun ezeli ve ebedi kardeşliği kazanmıştır. 77 milyon içinde tek bir kişi bile kaybetmemiştir. Vatana Millete Hayırlı Olsun Tekrardan..


Asosyalgençlik yönetim kurulu Ceo'su Ejder Taş: Türkiye’nin işığını canlı tutmak geleceği paylaşmak adına oyumuz AK Partiye. Seçimlerde oy kullanmanın, ülke yönetimini seçmenin, en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu ifade eden Ejder Taş, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve Türk demokrasisi için hayırlı sonuçlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Asosyalgençlik üyesi Emre Özaslan: Sandıktan tek başına yönetecek bir kadro çıkacağına inanıyorum ancak her daim gönlümüz Asosyalgençlik olarak Ak Parti'den yana' dedi.