Dün Cuma Namazını Çağlayancerit’in Helete Mahallesi’nde kılan Milletvekili Adayı Faruk Atlı, namaz çıkışı Heleteliler ile bir araya geldi.

Heleteliler ile yıllardır yapılmayan hizmetler üzerine sohbet eden Atlı, Heletelilerin ilçe olma talebini bildiklerini ve iktidar partisinin Helete’yi her zaman yalnız bıraktığını, Helete’ye üvey evlatmış gibi davranıldığını söyledi. Helete’nin en güncel sorunu olan sularının Gaziantep’e verilmesine de değinen Atlı, Heletelilerin adalet noktasında yaşadıkları mağduriyetleri dinleyerek çözüm önerisinde bulunduklarını ifade etti. Atlı, “Helete maalesef yıllardır ayrı tutuldu. İktidarın ince hesaplı politikalarının kurbanı oldu. Helete’ye; sen uzakta bekle, dediler. Sen karışma, sen kenarda dur, dediler. Helete hizmet istediğinde; sen sıranı bekle, dediler. Helete’yi yıllardır oyaladılar. Oysa biz Heletelilerin istek ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. İçme sularının Gaziantep’e vermeleri nedeniyle oluşan mağduriyetlerini çok iyi biliyoruz. Gaziantep Belediye Başkanının da eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın ilçelik vaadiyle Helete’nin suyunu nasıl aldıklarını da biliyoruz. Yerel yönetimlerden temsil hakkı elinden alınan Helete’nin yolcu taşıyan şoförlerinin sorunlarına da vakıfız. Heleteli şoförlerimizin sessizce yaptıkları kontak kapatma eylemi her ne kadar iktidar cephesinde dikkate alınmasa da İYİ Parti cephesinde büyük yankı uyandırdı. Ve derdimize bir dert daha kattık. İnşallah, Helete hak ettiği hizmeti bizimle alacak ve Helete iyi olacak” dedi.

İYİ PARTİ ADALET GÜNEŞİ OLARAK DOĞACAK!

Helete ziyaretlerinin ardından Çağlayancerit’te partililerle istişare toplantısı yapan Atlı, Çağlayanceritli esnafları ziyaret etti. Çağlayancerit’in 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde hizmetlerden de yatırımlardan da adaletten de payına düşeni alamadığını kaydeden Atlı, sürekli aldatılanlar tarından her seçim döneminde yol vaadiyle aldatılan Çağlayancerit’in kırmızı çizgilerinden biri olduğunu belirtti. AK Parti’nin iktidar hırsı yüzünden devletin bütün kurumların bozulmalar yaşandığını ve en önemlisi olarak da adalete olan güvenin kaybolduğunu aktaran Atlı, şöyle konuştu: “Biz, adalet için yola çıkanların oluşturduğu bir halk hareketiyiz. Türkiye’de bozulan adaleti yeniden tesis etmek için siyaset sahnesine çıktık. Fesatçılığın, bencilliğin, yandaşcılığın, adam kayırmacılığının önüne geçmek için sahalardayız. Politikamız; yönetimde adalet, yatırımda adalet, ihalede adalet, ekonomide, tarımda, hayvancılıkta adalet! Bizim koltuk hırsımız yok. Bizim adalet hırsımız var. Biz adam tutmuyoruz. Üzerinden güneşin doğduğu her toprak parçası, güneşe bakan her insan bizim adamımız. İnşallah 25 Haziran sabahı İYİ Parti bir adalet güneşi olarak ülkemizin üzerine doğacak. Ve mevcut iktidarın bozduğu tüm değerlerimizi yeniden onarım için güneşin ilk ışıklarıyla yollara koyulacağız.

İYİ Parti Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Atlı’ya 27. Dönem Milletvekili Adayımız Ahmet Çabukel, 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Rıfat Bolat, MHP’nin geçtiğimiz dönem Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Ahmet Nazım Engizek ve partililer katıldı.