Bakan Müezzinoğlu, kara yolu ile Adıyaman'dan Gaziantep'e giderken, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesini ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu'nu burada, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile diğer ilgililer karşıladı. Cuma namazını Ulu Camisi'nde kılan Bakan Müezzinoğlu, çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu. 
     Gaziantep programına katılmak üzere önce Adıyaman'a geldiğini anımsatan Bakan Müzezzinoğlu, ''Güzergahımızın üzerinde olunca hem bir selam verelim, hem de cuma namazımızı eda edelim diye uğradık. Çok mutlu oldum. İnşallah Allah nasip ederse Pazarcık'a özel bir programla geliriz'' dedi. 
     
     -''Aranıza fitne sokmayın''- 
     
     Pazarcık'a sağlık alanında en iyisini yapacaklarını anlatan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: 
     ''Pazarcık'ın yarınları inşallah birlik ve beraberlik içerisinde bugünden güzel olacak. Pazarcık halkından ve vatandaşlarımızdan istediğimiz ne olur aranıza fitne sokmayın. Birlik ve beraberliği güçlü kılın. İnşallah bu şekilde bu ülkenin de Pazarcık'ın da yarınları çok daha güzel olacak.'' 
     AK Parti döneminde bütün vatandaşlara hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti ulaştırılması için çok önemli çalışmaların yapıldığını anımsatan Müezzinoğlu, ''İnşallah önümüzdeki dönemde de hız kesmeden bu yolculuğa devam edeceğiz. İnşallah sağlık alanında hiçbir vatandaşımızı, 'Sıkıntım olursa zorda kalır mıyım-' noktasına bırakmayacağız'' diye konuştu. 
     Esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Bakan Müezzinoğlu daha sonra Gaziantep'e hareket etti.