MHP Kayseri İl Başkanlığı görevini devralan Baki Ersoy, oluşan yeni yönetimin herkesi kucaklayacağını ifade ederek, eski başkan Mete Eke’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Eke ise, yeni başkana görevinden başarılar diledi.

MHP Kayseri İl Teşkilatında geçen hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Yapılan kongrede tek liste olarak aday olan Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı görevine seçildi. MHP Kayseri Teşkilat binasında eski başkan yeni başkana görevini devretti. Burada açıklama yapan Mete, “Bugün burada MHP'nin yapılan kongre neticesinde seçilen Baki Ersoy Bey'e görevi devretmek için huzurlarınızdayız. 24 Aralık 2010 tarihinde bana göre şereflerin en büyüğü olan MHP Kayseri İl Başkanlığı görevine hareketimizin lideri Devlet Bahçeli tarafından atanmış olup daha sonraki olağan kongrede aday olup seçilmiş bir il başkanı olarak 8 Şubat 2015 tarihine kadar bu görevi şeref ve büyük bir onurla ben ve arkadaşlarımla birlikte getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu da her türlü kendisine inandığım, güvendiğim ve gönül hoşnutluğu içerisinde bayrağı teslim edeceğim Baki kardeşime de bu görevi veriyorum. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. Allah'ın izni ile de 7 Haziran 2015 tarihinde de MHP'nin inşallah iktidarı ile de sonlanacaktır” dedi.

Yeni Başkan Ersoy, Mete Eke’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi; “Sayın Mete Eke Başkan görevini milletvekilliğine aday olacağından dolayı bizlere teslim etme gereği duymuştur. Kendisine şahsımıza ve yönetim kurulumuza olan güveninden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler de şunu Kayseri de yapmak istiyoruz. Çok ciddi bir çalışma yürüterek Mete Başkan gibi tüm milletvekili adaylarımızı tüm teşkilat olarak destek vermek istiyoruz.”