TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, torba kanun tasarısı içinde bulunan internet düzenlemesine ilişkin "Çok yaygın bir alan. 32 milyon insan bu alanda dolaşıyor, büyük bir alan. Bu alanı yol geçen hanı gibi görmemek lazım" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kaset olayına ilişkin Başbakan Erdoğan'ın tavrına şahit olduğunu aktaran Kuzu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Deniz Bey'in hadisesi gündeme geldiğinde meclisteydim. Saat 13.30 falandı. Ben bizzat şahidim. Sayın Başbakan hemen Binali Bey'i çağırdı (derhal bu rezilliği durdurun. derhal hemen) dedi. Koşarak gitti ama o günün şartları daha zordu. Alan sürekli gelişiyor. O açıdan sansürdür, yasaklanmasıdır ve ifade özgürlüğünün sınırıdır gibi bunlara çok fazla takılmamak lazım. İnsanların özel hayatı çok önemli bana sorarsanız. Çünkü bir tek onla kalmıyor. O insanı yıprattığın zaman ailesi yıpranıyor, etrafı yıpranıyor, çocukları perişan oluyor. Bu orada kalmıyor. O yüzden o konuda hassas olmamız lazım. Bence konuyu sansür bağlamında görmemek lazım."