Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle 2014 yılında yapılan ve 2015 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Kocasinan Belediyesi olarak yeni, ilk ve farklı hizmetlere yönelerek gelişimde, değişimde ve yenilikte süreklilik hedefine koştuklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Vatandaşımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini ve beğenirliğini artırmak için yaptıklarımızı sürekli olarak kontrol ediyoruz. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla 2014 yılında yaptığımız çalışmaları masaya yatırıp farklı boyutlarıyla ele alarak değerlendirdik. Yaptığımız çalışmalar, hazırladığımız projeler bakanlıklarda çok olumlu karşılandı, örnek olarak gösterildi. Ankara'ya her gittiğimizde elimiz-kolumuz dolu döndük. Bunlar bize büyük mutluluk ve yeni çalışmalar için şevk kaynağı oldu." dedi.

Başkan Mustafa Çelik, birim müdürlerinin 2015 yılında yapmayı planladıkları projeler ve ilgili çalışmaları da değerlendirdiklerinin altını çizerek, "Arkadaşlarımız 2015 yılı planlamalarını, projelerini ve hedeflerini açıkladı. 2015 yılı da dahil olmak üzere önümüzdeki yıllarda Kocasinan'da hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak ve toplam kaliteyi artırmak için neler yapılabileceğiyle ilgili beyin fırtınası da gerçekleştirdik. Beyin fırtınasına katılan bütün arkadaşlarımız her bir proje üstünde kendi fikirlerini belirtti. Sıcak ve samimi bir ortamda çok verimli ve yararlı bir çalışma yaptık." şeklinde konuştu.

Kocasinan'da yaşayan herkese çok özel ve güzel bir şehirde yaşadığını hissettirmek için sergiledikleri yoğun gayreti artırarak devam ettireceklerine dikkat çeken Başkan Çelik, "Personelimizin performansını artırmak için motivasyon sağlayacak katkılar vereceğiz. Sosyal belediyecilik anlamında çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Çalışmalarımızı; nasıl yaptığımızı, niye yaptığımızı vatandaşımıza anlatacak ve projelerimizi daha da net biçimde tanıtacağız." dedi.

Kağıt üstündeki belgelere göre değil fiili durumuna bakarak ihtiyaç sahibi aileler için bilgi bankası oluşturacaklarını da anlatan Çelik, "Bunların ihtiyaçları her neyse onu karşılamak için sistem kuracağız. Ahi Evran'la başlayacak kentsel dönüşüm çalışmasıyla Kocasinan'a renk katacağız. Arsa sahibi, müteahhit ve belediyenin hakkını zedelemeyen örnek bir sistem uygulayacağız. Kalite standartları üst seviyede ürün ortaya çıkaracağız. Yönetimde hızlı karar verebilme imkanı sağlayacak iletişim teknolojilerini kullanacağız. Yaptığımız her işin bir hukuk altyapısı, ayakları yere basan organizasyonel işlerliği olacak." şeklinde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.