Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile MHP il Başkanlığına seçilen Ertuğrul Doğan İl yönetimi ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etmişlerdi.

MHP İL Yönetimini ziyaret eden Başkan Erkoç, İl Başkanı Ertuğrul Doğan’a ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “MHP il Yönetimine hem iade-i ziyarette hem de hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Bugün biliyorsunuz Türkiye’miz önemli bir süreçlerden geçmekte. Bu önemli süreçte yerli ve milli duygulu kadrolar hep beraber omuz omuza durmaktayız. Türkiye’miz adeta bir ablukaya alınmakta. Buna karşın Saygıdeğer Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Bahçeli başta olmak üzere Türkiye’mizde birçok yerli ve milli duyguya sahip insanlar bu kuşatmaya karşı, terör örgütlerine karşı omuz omuzalar. Bunu da tüm dünya görmekte. Biz bugün burada Sayın İl Başkanıyla da şehrimizle, ülkemizle alakalı istişarelerde bulunacağız, hasbıhal edeceğiz. Tabii bu ziyaretlerimiz daha da sıkı olacak. Geçen haftalarda kendileri gelmişti. Şimdi biz kendilerini ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde de bir araya gelerek Kahramanmaraş’ımız için güçlü bir sinerji oluşturma gayreti içindeyiz” dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Erkoç ile MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri topluca fotoğraf çektirdiler.