31 Mart Yerel Seçimlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör, belediye içerisindeki düzenlemelere devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki bir çok dairede değişiklikler ve atamalar yapan Başkan Güngör henüz kamuoyunu rahatlatacak bir proje ile kamera önüne geçmezken, bir yandan da makamında ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor.

Kahramanmaraşlı vatandaşların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Kahramanmaraş’a aday gösterilen Başkan Güngör’den beklentileri oldukça yüksek olurken, Hayrettin Güngör’ün bomba projeler ile sahaya çıkacağı gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Belediyeciliğin kitabını yazan Başkan Güngör, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine tam anlamıyla, kendi düzenini getirdi.

Bu durumdan oldukça memnun olan, Kamuoyu Başkan Güngör’ün atamalarından ve bazı müdürleri görevden almasını takdirle karşıladı.

Gelen son dakika bilgilerine göre ise Başkan Güngör önümüzdeki günlerde, startı vererek hız kesmeden projelerine devam edecek.