Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinden çalışmasından sonra şehre gelerek yeni kadrosunu belirledi.

Bedri Akkay’nın görevinden alınmasının ardından Genel Sekreter Yardımcıları Harun Buz ve Yusuf Bülbül’ünde görevinden alındığı öğrenildi. Harun Buz’un Satın alma Müdürü yapıldığı öğrenilirken Fatih Bülbül’ün ise yürüttüğü İmar Daire Başkanlığı’na devam ettiği kısa bir süre sonra da buradaki görevinden alınacağı öne sürüldü.

GÜNGÖR KURMAYLARI İLE TOPLANTIDA, MÜDÜR ROTASYONU GÜNDEM MADDESİ

Şu dakika itibarı ile kurmayları ile toplantıda olan Hayrettin Güngör’ün müdür rotasyonu için düğmeye bastığı öğrenildi. Listede bir çok müdürün yerinin değişeceği, kritik öneme haiz 2 müdürlüğün ise başında direk özel kalem müdürünün olacağı öğrenildi.

KASKİ İÇİN YENİ ÖNLEM

Yaşanan ekonomik sıkıntılarda göz önüne alınarak, yeni bir çalışmaya giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü için önemli bir çalışma şartı getirdi. Hukuki prosedürün ayarlanmasının ardından, personellerin Elbistan, Andırın, Pazarcık gibi şubelere gönderileceği gönderilen personellerin yerine daha verimli personel istihdamı yapılacağı öne sürüldü. ,

AKEDEMİK KARİYER VE MESLEKİ TECRÜBE

Liyakat ve azimli bir çalışma kadrosu oluşturma çabası oluşturan Başkan Güngör’ün kendi ekibini özellikle mesleklerinde 30 yılı aşmış veya 30 yıla yakın kurmaylardan oluşturuyor. Buna göre Genel Sekreter Rüstem Keleş’in meslek tecrübesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen’in meslek tecrübesi ise 30 yıl bandında.

YENİ GELİŞMELER YOLDA

Ekonomik şartlardan ötürü içsel kalkınma yöntemine giden Başkan Güngör’ün bazı değişiklikleri ise yapacağı öne sürüldü. Trabzon Bulvarı, Kale ve Tekke hinterlandı için özel bir çalışma yaptığı öğrenilen Başkan Güngör’ün önümüzdeki günlerde kamuoyuna bu projeleri duyuracağı bildirildi.

NOT: İzinsiz haber kopyalanması cezai müeyyide tabi tutulacaktır.