Kahramanmaraş basınını “ Yolsuzluk ve usulsüzlük" iddiaları için toplayan Başkan Mahçiçek ateş püskürdü.

İşte Mahçiçek’in kamuoyu açıklaması:

Onikişubat Belediyesinin her şeyi açık, her şeyi açık. Her sene belediyenin yaptığı çalışmalar Sayıştay denetçileri ve İçişleri bakanlığımızın müfettişleri tarafından denetlenir. Son olarak ta bakın İçişleri bakanlığı 2014’ten 2019’a kadar müfettişler bizim belediyemizde yapılan işleri denetlemiş.

Yani yapılan işlerin hepsi denetimden geçmiş. Böyle rekorlar kırmaya çalışan belediyeye çamur atmaya çalışacaksın. Diyeceksiniz yolsuzluk varmış nerede varmış ? Onikişubat belediyesinin EKAP’ından bilgileri alıp Onikişubat’ta yanlışlık oluyor diyeceksiniz. Bize soracaksınız ve bizde size doğrusunu söyleyeceğiz. Ama bizim üzerimize basarak kimsenin bir yere gidemeyeceklerini öğrenecekler. Azdan az çoktan da çok gider. Bizim alnımız açık her şeyimiz açık elhamdülillah bize iftira atanların hepsine havale ediyorum. Onikişubat Belediyesi açık, hodri meydan varsa bir şey gelsinler konuşalım. Bir dünya projesi getireceksiniz, onu kadük etmeye çalışacaksınız. Eğer siyaset yapıyorsanız, memleketin menfaati için yapacaksınız. Memleketin menfaatinde bir arya geleceksiniz. Memleketi dünya markası yapacak bir projeyi yok etmeye çalışmayacaksınız. Biz bunlardan korkmayız, bugüne kadar korkmadık.

Hukuki yollarda hakkımızı arayacağız. Kimse bizim üzerimize basarak, bir paye fitne çıkarmasın. Bu na müsaade etmeyeceğiz. Artık sabrın sonuna geldik. Varsa bir bildiğiniz gelin konuşalım. Ama bakın müfettişlerin yaptığı incelemeler tertemiz çıktı. Neyi kötülüyorsunuz kardeş ya, neyi kötülüyorsunuz? Kime zarar vereceksiniz ?