Nurhak İlçedeki vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Doğan, tatlar köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek eksikliklerin giderilmesi konusunda bilgiler verdi.

Doğan, Anadolu insanın yaşadığı şehirlerde tulum çıkması gerektiğini ve burada bulunan vatandaşların çalışmalarına ağırlık vermelerini ve % 90 oranında artışın olması için çalışmalara devam edilmesi gerektiğini söyledi. Doğan "Yatırımlarımız ve çalışmalarımıza hız vereceğiz. Buralar kasabaydı ama yeterli ödenek yoktu ve istenilen hizmet gelmiyordu. Şimdi kasabadan kalktı ve daha iyi seviyelere geleceğine inanıyoruz. 5 yıl sonra buraya geldiğimizde daha farklı konumda olacağına inanıyoruz. Yavaş yavaş bu sorunların hepsi çözülecek, su hayattır suyun olmadığı yerde medeniyette olmaz. Artık bu sıkıntıların hepsini gidereceğiz" dedi.

Diğer yandan Başkan Doğan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Pazar günü Elbistan'ın Karahasan Uşağı Mahallesi'nde gerçekleştirilen Karahasanlılar Buluşması Kermesi'ne katıldı. Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük Başkan Doğan'ın yanından biran olsun ayrılmazken, Davullarla zurnalarla karşılanan AK Parti Teşkilatı, Kermes için hazırlanan içli köfte ve börekten tattı.