Başarılı bir seçim sürecinin ardından büyük bir oy farkıyla Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Belediye Başkanı Necati Okay, Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı. İlçesini yeni bir süreçle değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Okay, Cumhur İttifakı vurgusu yaparak bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
Mazbata töreninin ardından Belediye Hizmet Binası’na geçen Başkan Okay, personelinin karşılama sürpriziyle büyük sevinç yaşadı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Okay, kendisini duygulandıran belediye personeline teşekkür etti.
Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Vatandaşlarımızın teveccühüyle 5 yıl daha ilçemize hizmet etmek için görevlendirildik. Bu 5 yıllık zaman içerisinde 750 personelimizle Dulkadiroğlu ilçemize gece gündüz hizmet edeceğiz. Geride kalan süreçte hakkıyla vatandaşlarımıza hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bu sürede ilçemizin değiştiğini ve dönüştüğünü görmek mümkündür. Tüm mahallelerimizde bir eserimiz mevcuttur. Çarşılarımızda ve pazarlarımızda bu hizmeti görmek mümkündür. Bu değişimi ve dönüşümü yeni süreçte çok daha farklı bir şekilde ortaya koyacağız. Ben bu süreçte benimle birlikte yürüyen personellerimize ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhur İttifakı adayı olarak bu seçim sürecinde çalışmalar yaptık. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve teşkilatlarına da bize verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”