Millet ittifakı İYİ Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı ekonomideki daralmanın esnafı zor duruma soktuğunu, pek çok esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını, bir kısmının ise ayakta kalmak için mücadele ettiğini söyledi.

Millet ittifakının İyi Parti  Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı Onikişubat ilçesinin en işlek caddelerinden işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu Alparslan Türkeş bulvarında seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam etti. Burada esnaflardan ve vatandaşlardan seçimlerde destek isteyen Mustafa Bastırmacı esnafları bir bir dinleyerek sorunları ve talepleri not aldı.

Ekonomik daralmanın sonucu olarak kepenkleri kapatmak üzere olduklarını söyleyen esnafa Mustafa bastırmacı, Onikişubat ilçesi Belediye Başkanlığı görevine geldiklerinde Onikişubat ilçesinin yapılacak projeler ile hem ekonomisini hem de ilçeyi ayağa kaldıracaklarını belirtti. Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini Hacı Mustafa Mahallesinde sürdürdü. Burada muhtar ve muhtar adaylarının yanı sıra vatandaşlarla bir araya gelen Bastırmacı projelerini anlattı.