İyi Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı ziyaretlerine Mağaralı, Yörük selim ve Serintepe mahallelerinde devam etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Bastırmacı açıklamasında şunları kaydetti.

“Ben gittiğim yerlerde adaletle yönetimin sözünü veriyorum. Diğerlerinin hepsi yapacaklarımız, asli vazifeler. İnsan odaklı, yaşlı, kadın genç odaklı projelerimiz var. En önemlisi ise Adalet diyoruz. Bu memlekette bu ülkede adalet yok. Biz bunu kendi yerimizden belediyecilik sistemi ile başarmak istiyoruz. İnsanlar kuyruğa giriyor. Nereye gideceğini bilmiyor, sorununu çözen yok. Büyükşehir atılıyor oradan Onikişubat Belediyesine atılıyorlar sorunların hiç biri çözüm bulmuyor. Ben size samimi olarak söylüyorum nüfus cüzdanınız ile orada hizmetini alacak, herkes görevini yapacak. Sorununuz ne ise çözülecek ve sona erdirilecek. İnsanlar artık bunu yaşaması lazım. Bu memleket bizim arkadaşlar, bu belediye bizim.

Fakir fukaranın, yetimin, doğmamış çocuğun orada hakkı var. Bizim vergilerimizle kamu kurumları ayakta kalıyor. Biz bu vergileri veriyorsak vatandaş olarak, insan olarak biz bu hizmeti istemek zorundayız. Biz bu iradeyi ortaya koyduk, sizde yürek koyarsanız birlikte yürürüz. Tarımla ilgili de projelerimiz var.” dedi.

MUSTAFA BASTIRMACI SEÇİM GEZİSİ FOTOĞRAFLARI

İyi Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı ziyaretlerine devam ediyor.

Ilıca halkı ile buluşan Bastırmacı konuşmasında şunları söyledi. “Hemşerilerimizin, arkadaşlarımızın, teşkilatlarımızın talimatı ile çıktık. Biz bu memlekete hizmet etmek istiyoruz. Siyasi hareketin içinde mücadeleler her zaman vardır. Biz gittiğimiz yerlerde bir defaya mahsus oy istiyoruz. 30 yıldan beri bu arkadaşlarımız yönetiyor. Hepsinin bir emeği geçmiştir. Bu emekler için teşekkür ediyoruz. Artık Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi, mutlaka hak ettiği yerini alması lazım. Hem bölge olarak, hem ulusalda, hem de uluslar arası yerde. Bunun başarısını mutlaka birlikte vermek zorundayız. Çünkü sosyal sıkıntılar bir taraftan, ekonomik kriz bir taraftan, hizmet alınamamış bir taraftan maalesef belediyelerimizin böyle bir sıkıntısı var. 140 mahalleyi geziyorum, bu 140 mahallenin de her tarafında böyle sıkıntılar var. Bizlere verilirse bu görev, hep birlikte bu sorunları çözeceğiz. Bu memleket bizim artık bir değişimden yana olalım. Projelerimiz var hem bölgeler adına projelerimiz var, hem de köylerimizle ilgili projelerimiz var. Her tarafın bir problemi var, bu problemleri zaman içerisinde çözmenin sözünü veriyoruz. En önemlisi batı köyleri dediğimiz yoldan Kürtleravşarı’ dan Cüceli Mahallesi’ne atacağımız bir köprü var. O köprünün Kahramanmaraş’a çok büyük faydası olacak. Hem ulaşım, hem ticari açısından, hem de sağlık açısından çok iyi olacak. Ayrıca Kahramanmaraş imar yönü artık daraldı. Organize Sanayi bölgesinden beri gitmiyor. Biz o batı köylerine doğru imarı açmak mecburiyetindeyiz. Yani şehirleşmenin alt yapısını oluşturmamız lazım. Eğer Kahramanmaraş/Onikişubat’ ı tanıtacaksak Türkiye’ye mutlaka projeleri yapıp orayı genişletmemiz gerekiyor. Bunu başaracağız.” dedi.