CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Baykal, Başkan Uysal’ın çalışmalarını överken, iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Antalya'da CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal arasındaki uzun yıllardır küslük sonunda bitti. Uysal, Deniz Baykal’ın evine giderek ilk adımı attı. Deniz Baykal da kendisini evinde ziyaret eden Başkan Ümit Uysal’ı makamında ziyaret ederek iadei ziyaret gerçekleştirdi. Baykal, yapılan yerel seçimler sonrasında ilk kez Uysal’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Gecikmeli olsa da hayırlı olsuna geldiğini kaydeden Baykal, “Sayın Başkanım biraz gecikerek de olsa hayırlı olsun. Hem de bir iadei ziyaret. Sizi kutluyor, başarılar diliyorum. Siz; iyi yetişmiş, başarılı hizmetler verecek birikime sahip bir partili arkadaşımızsınız. Şimdi belediye başkanı olarak size görev sorumluluk verildi. Bunu en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Şu ana kadar duyduğumuz bilgiler de umut ve cesaret verici.” dedi.

Baykal’a ziyareti için teşekkür eden Uysal, uzun yıllar genel başkanlıklarını yapmış parti büyüğünü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.