Anadolu Partisi 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Bayraktar, vatandaşların, asgari ücretin 943 TL olduğu ülkede 1000 TL'lik kadehlerden şerbet içerenlere ve buna ses çıkarmayanlara en güzel cevabı 7 Haziran'da vereceğini söyledi. Bayraktar, "Seçilsem de seçilmesem de Osmaniye'yi zeytinciliğe ve tarıma dayalı sanayi ile Türkiye'nin merkezi yapmak için çalışacağım." dedi.

Anadolu Partisi 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Bayraktar, parti bürosunda açıklama yaptı. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayalı Osmaniye için her gelen vali ve ekibinin bir şeyler yapmak istediğini ancak görünmez eller tarafından etkisiz getirildiğini ifade eden Bayraktar, "Toplantılarımızda bu konuyu detaylı olarak zeytincilik yapan, bunu işlemeye çalışan ve her seferinde ümitleri yitip giden çiftçimiz ve sanayicimize anlatıyoruz. Bugün pazarda gezerken zeytin satan esnafın sattığı zeytinlere baktığımda markaların tamamı Bursa ve Manisa markaları idi. Bu öyle bir oyun ki hasat zamanı Osmaniye ve ilçelerinden zeytin alan batıdaki tüccarlar bunu salamura yaparak tenekeye koyup geri Osmaniye'ye satmakta ve halkımız da sattığı fiyatın yüzde 400 fazlasıyla geri satın almaktadır. Bu sadece bir örnektir. Osmaniye halkı, sadece Osmaniye'de değil, Adana, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Antalya'da da halkın uğradığı haksızlık budur. Sonra deniyor ki enflasyon gıda ürünleri sebebi ile yükseliyor. Hayır efendim, enflasyon sizin gibi beceriksiz, halktan uzaklaşmış yönetimlerin yüzünden yükseliyor ve vatandaş fakirleşiyor. Siz bütün bunları biliyorsunuz ve bu kötülüğü halka bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz. Akdeniz Bölgesi zeytinin ana vatanıdır. Bu güne kadar hiç mi aklınıza gelmedi Marmara Birlik gibi bir Akdeniz Birlik kurmak. Yapmazlar çünkü bu işte de ciddi rantlar var ve bunu halkla paylaşmak onlara göre uygun değildir." şeklinde konuştu.

Osmaniye'nin tarıma dayalı sanayiyi ve tarımla gelişmesi gerektiğini belirten Bayraktar, "Yeni dünya düzeninde tarım yapan ülkeler var olacak, diğerleri ise bu ülkelere mahkum kalacaktır. Anadolu Partisi iktidarında Osmaniye tarımsal kalkınmanın şahlandığı bölge olacak ve dünyaya örnek olacaktır. Bu gücü tüm Osmaniye'nin hissetmesini istiyorum." diyerek seçmenlerden oy istedi.