Bir hadise dayanarak MHP'lilerin astırdığı afişte "Bilal Erdoğan'ın savaşta bile ölse şehit olamayacağı" iddia ediliyor. 

Yolsuzluk iddiaları seçim meydanlarının 1 numaralı konusu haline geldi. Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, muhalefet partilerinin hedefindeler. 

Trakya gezisi kapsamında bugün Edirne'nin Keşan İlçesi'ne gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için partinin ilçe teşkilatı tarafından şehrin girişinde bulunan billboardlara afişler asıldı.

"SAVAŞTA ÖLSE BİLE ŞEHİT OLMAZ"

MHP Keşan İlçe Teşkilatı'nca hazırlatılan 2 afişten birinde üzerinde Kurtuluş Savaşı'na katılan askerler ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın gemi ile içinde dolarlar bulunan ayakkabı kutusuyla birlikte fotoğrafı, 'İstiklal harbi mi İstikbal harbi mi' ve Hz. Muhammed'in 'Devlet malında hırka aşıran, savaşta ölse bile şehit olmaz' sözü bulunurken, diğerinde Devlet Bahçeli'nin fotoğrafıyla 'Türk dünyasının büyük lideri Türkistan'a hoş geldiniz' yazısı yer aldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, şunları söyledi:

"Ben Türküm' diyemeyen milli kimlik bunalımına düşmüş bir başbakana inat göğsünü yırtarcasına 'Ben Türküm ve Türk milliyetçisiyim' diyen sayın genel başkanımıza 'Türkistan'a hoş geldiniz' diyoruz. Bilindiği üzere Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına aldığını söyleyen ve bununla övünen başbakanın Keşan ziyareti sırasında kendisine 'Hoş geldiniz' dediğimiz afişlerimiz kimliği belirsiz kişilerce Türk bayrağı ve Atatürk kullanılarak örtülmüştür. Bugün genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımı ile gerçekleştireceğimiz ve milliyetçi hareketin Keşan'daki iktidarının müjdeleyicisi olan seçim koordinasyon merkezi açılışımız öncesinde milletimiz ve devletimizin düşürüldüğü bu umutsuzluğa inat 'Ne mutlu Türküm diyene' ve sayın genel başkanımıza da 'Türkistan'a hoş geldiniz' diyoruz."