Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, basında ve kamu oyunda yer aldığı üzere genel başkanlarının CHP-AKP koalisyonun uygun olduğunu belirttiğini ve kurarlar diye umut ettiklerini söyledi. Özcan; "Biz dün hırsız dediğimiz, yolsuz dediğimiz ve meydanlarda bağırarak onların bütün soruşturmalara tabi tutulmasını istediğimiz bir siyasi parti ile koalisyon kurmaktan yana değiliz" dedi.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan ilde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamalarda gündemi değerlendiren Özcan, 7 Haziran seçimlerinin ardından gerek ülke genelinde gerekse Kars'ta ortaya çıkan durumun her geçen gün daha da ağırlaşmakta olduğunu belirtti.

Siyasetin milletin huzuru ve ülkenin iç barışını ortadan kaldıracak bir kutuplaşmaya doğru yol aldığının altını çizen MHP İl Başkanı Özcan; "7 Haziran seçimlerinden önce AKP iktidarının Güney Doğu ve Anadolu'nun bazı bölgelerinde PKK terör örgütü ile yönetimi paylaşması neticesinde; meşruiyet beratını aldığını düşünen terör örgütünün siyasi kadroları, gerek şehrimizde gerekse bütün Türkiye’de oldukça cüretkar bir kara propaganda ve yıldırma siyasetini devreye sokmuşlardır" şeklinde konuştu.