Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, 7 Haziran'ın ülkenin geleceği adına önemli olduğunu ifade ederek, “Bu ülkede artık AKP’nin ve PKK’nın yargısı var. Adalet bitmiş. Şimdi baktılar ki MHP geliyor, vatandaş MHP’ye ve projelerine ilgi gösteriyor, ayak oyunlarına başladılar.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Korkmaz, “Eğer 7 Haziran’da bunlardan, AKP iktidarından hesap sormazsak, ülkemizin başından yine belalar eksik olmaz. Bakın iç savaş tehlikesi ile karşı karşıyayız.” diye konuştu.

Korkmaz, Türkiye’nin bütün komşularıyla kavgalı hale getirildiğini savunarak, şunları kaydetti: “Astığım astık, kestiğim kestik diyen bir iktidar var karşımızda. Herkese baskı ve zulüm uyguluyor. Ülkede adalet denen bir şey kalmamış. Bu ülkede artık AKP’nin ve PKK’nın yargısı var. Adalet bitmiş. Şimdi baktılar ki MHP geliyor, vatandaş MHP’ye ve projelerine ilgi gösteriyor, ayak oyunlarına başladılar. Her şeyi istismar ediyorlar. Dinimizi, okulları bütün manevi değerlerimizi oy uğruna heba ediyorlar, değerlerimize, kutsallarımıza zarar veriyorlar, İnsanları kutuplaştırıyorlar, vatandaş rahatsız, vatandaş huzursuz ama kurtuluş ve diriliş günü yakın. 7 Haziran hesap günü geldi gelecek. AKP’nin yalan ve talan iktidarı sona erecek. Çünkü oyları düşüyor. Bu nedenle sinirliler, gerginler. Kayseri mitinginde de ağızlarının payını aldılar. Onca devlet gücüne rağmen, taşımalı organizasyonlarına rağmen, vatandaş ilgi göstermedi ve gereken cevabı verdi. Mitinglerinin hali ortada. Çünkü, Türkiye gibi artık Kayseri’de uyandı. Vatandaşlarımız yalanlarının farkına vardı.”